Wednesday, June 29, 2016

ေဆးျဖစ္ေအာင္ သေဘၤာသီးကို ဘယ္လုိအသံုးခ်မလဲ ??


သေဘၤာသီးကို ေကာင္းေကာင္းအသံုးခ်တတ္မယ္ဆိုရင္ေတာ့ အစိတ္အပိုင္းအေတာ္မ်ားမ်ားက ေဆးျဖစ္ၿပီး အသံုးဝင္ပါတယ္။ သေဘၤာသီးကို ေဆးျဖစ္ေအာင္ ဘယ္လုိအသံုးခ်ရမယ္ဆိုတာကိုေတာ့ အခုလုိပဲ တင္ျပလိုက္ရပါတယ္။ 

နံနက္ ၈ နာရီ စားသံုးလွ်င္ - အစာအိမ္ႏွင့္ အူလမ္းေၾကာင္း အတြက္ ေကာင္းမြန္ ပါသည္။

နံနက္ ၉ နာရီ စားသံုးလွ်င္ - ေသြးအဆိပ္ျဖစ္ျခင္းကို ေကာင္းမြန္သည္။ ေသြးသားကို သန္႔စင္ ေစသည္။

နံနက္ ၁၀ နာရီ စားသံုးလွ်င္ - အသည္း၌ ပူျခင္းကို ေကာင္းမြန္ၿပီး ဝမ္းခ်ဳပ္ျခင္းကို သက္သာ ေစသည္။

နံနက္ ၁၁ နာရီ စားသံုးလွ်င္ - အာသီးနာျခင္း၊ အာေျခာက္ျခင္းတို႔ကို ေကာင္းမြန္ေစသည္။

မြန္းလဲြ ၁ နာရီ စားသံုးလွ်င္ - ႏြယ္ခ်ိဳမႈန္႔ႏွင့္ တို႔၍စားလွ်င္ အစာေၾကေစသည္။

မြန္းလဲြ ၂ နာရီ စားသံုးလွ်င္ - ပါးစပ္ပုပ္၍ ပါးစပ္နံျခင္းကို ေကာင္းမြန္ေစသည္။

မြန္းလဲြ ၃ နာရီ စားသံုးလွ်င္ - အူမႀကီးပူ၍ ဝမ္းမေကာင္းလွ်င္ စားသံုးႏိုင္သည္။

ညေန ၄ နာရီ စားသံုးလွ်င္ - ပ်ားရည္ႏွင့္တို႔စားပါက ေသြးတိုးျခင္းကို သက္သာေစသည္။ (ကေလးမစားရ)

ညေန ၅ နာရီ စားသံုးလွ်င္ - ဆီးခ်ိဳျဖစ္ျခင္းကို သက္သာေစသည္။

ညေန ၇ နာရီ စားသံုးလွ်င္ - တစ္ေနကုန္ပင္ပန္းျခင္းကို သက္သာေစၿပီး စိတ္ရႊင္ လန္းေစသည္။

ညေန ၈ နာရီ စားသံုးလွ်င္ - ေသြးသားကို သန္႔စင္ေစသည္။

ညေန ၉ နာရီ စားသံုးလွ်င္ - သၾကားႏွင့္တို႔စားပါက အသည္း၌ပူျခင္းကို သက္သာေစသည္။

( Beauty Syh )

No comments: